Betale med Bitcoin i Trondheim?

Flere av våre lesere har sendt oss spørsmål om det finnes steder i Trondheim hvor det er mulig å betale med Bitcoin. For de av dere som ikke vet hva Bitcoin er, så er dette en såkalt kryptovaluta, en desentralisert digital valuta.

Dessverre har vi ikke klart å finne steder i Trondheim hvor det er mulig å betale med Bitcoin. Utviklingen og bevisstgjøringen rundt Bitcoin og annen kryptovaluta går imidlertid raskt, og vi trår og håper at det vil dukke opp steder i Trondheim der det er mulig å betale med kryptovaluta innen kort tid.

Inntil videre har vi laget en rask oversikt over hvilke andre byer og steder i Norge det er mulig å betale med Bitcoin.

I Oslo er det blant annet mulig å betale med Bitcoin på kafeen Kasbah som ligger på Alexander Kiellands plass i Oslo. Kasbah har et Midtøsten-inspirert kjøkken med mat og drikke. En annen Oslo-kafe som tilbyr betaling i Bitcoin er Aktivisten kafe. Aktivisten er et aktivitets- og kulturhus som drives på dugnadsbasis.

I Bergen er det mulig å betale med Bitcoin på Superfoodbutikken.no. Butikken har et stort utvalg av ulik supermat, og sender til hele Norge og Europa. I tillegg til betaling med Bitcoin tilbyr Superfoodbutikken.no også betaling med en del andre Altcoins. Dersom du befinner deg i Bergen kan du hente din bestilling direkte i butikkens pakkelager.

Som nevnt innledningsvis så vil det sikkert også i Trondheim dukke opp butikker og kafeer som aksepterer Bitcoin som betalingsmiddel i nær fremtid, og når det dukker opp noe så vil vi oppdatere denne artikkelen.

Ønsker du å lære mer om Bitcoin, og hvordan du kan kjøpe Bitcoin, så gir denne artikkelen en god veiledning.