Overnatting i Trondheim

Trondheim har en rekke overnattingsteder for deg som skal besøke byen som turist. Overnattingsstedene kommer i alle kategorier, fra luksuriøse hoteller til enklere vandrehjem midt i sentrum av Norges vakreste by.

Hotell i Trondheim

Trondheim har et lite og kompakt sentrum, og uansett hvilket hotell du velger vil du finne deg i umiddelbar nærhet til spisesteder, shopping og attraksjoner.

Mange av hotellene i Trondheim er tilrettelagt for kurs og konferanse. Dette gjelder spesielt Clarion Hotel & Congress Trondheim og Scandic Lerkendal.

Det mest populære hotellet i Trondheim er antakelig Scandic Nidelven. Dette er my på grunn av hotellets frokost, som har blitt kåret til Norges beste hotellfrokost 10 år på rad. Et annet hotell som bør oppleves er det erværdige Britannia Hotel, som er Trondheims eldste hotell. Her finner du også en flott SPA-avdeling.

Rimelige overnattingsalternativ i Trondheim

Dersom du ønsker et rimelig overnattingsalternativ i Trondheim, så bør du f.eks. vurdere Bruns Botell. Alle rommene på Bruns Botell har en egen kjøkkenkrok der du kan lage deg mat selv. Et rimelig overnattingsalternativ er også Trondheim Leilighetshotell litt utenfor sentrum. Også her får du fine rom med egen kjøkkenkrok.

Trondheim Vandrerhjem ligger på Rosenborg, og her får du rimelige enkeltrom og familierom av god standard.

På Heimdalsmyra finner du Sandmoen Bed & Breakfast, som passer godt for deg som har bil og ønsker å bo utenfor sentrumskjernen av Trondheim.

Campingplasser i Trondheim

Nordmenn elsker campingferie, og for mange er det naturlig å legge campingferien innom Trondheim. Utenfor Trondheim sentrum finnes det en rekke flotte campingplasser. Her nevner vi blant annet Storsand Gård Camping og Flakk Camling. Her betaler du en billig døgnleie for campingplass med strøm inkludert.

Uansett hvordan du ønsker å bo under ditt besøk i Trondheim, finnes det altså nok av alternativer enten du ønsker å bo luksuriøst eller ønsker å spare litt penger på overnattingen.v